NOLE GA POBEDIO, A ON PORUČIO: Za Đokovića nema rešenja!

Autor:

Sport

18.11.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković pobedom na Kevinom Andersonom plasirao se u finale završnog mastersa u Londonu. Prvi reket sveta oduševio je svog rivala koji je ostao bez reči.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Novak ti ne ostavlja niti jedan izlaz u meču, ne da ti da nađeš rešenja za probleme na terenu. Sve vreme te drži u fokusu i sve radi tačno kako treba. Kada pogledam šta je učinio proteklih sedmica, nema sumnje da je u vrhunskom izdanju. Sve što je postigao je neverovatno - prosto ne veruje Južnoafrikanac koji nikako ne uspeva da nađe način da slomi Srbina, pa čak ni svojim gromovitim servisom.

- Nikada, na primer nisam mogao da zamislim da postane toliko dominatan na servisu LINK kao što je poslednjih mesec dana. Mislim da trenutno igra najbolji tenis u karijeri - dodao je Anderson.

Đokovićev naredni protivnik, Aleksander Zverev, očigledno dostojni naslednik "velike trojke" svestan je šta ga čeka večeras od 19 časova u O2 areni u Londonu. I on smatra da naš as igra nevero9vatno i da za tyakvu igru niko nema rešenja. Cilj eje darti sve od sebe i nasdari se da on neće biti u vrhunskom izdanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kevin Anderson

- Novak je najbolji na svetu i igra neverovatan tenis. Moraš da igraš najbolje što znaš ne bi li imao imalo šanse, ali šta god bude, ja ću biti spreman - jasan je 21-godišnji as iz Hamaburga.

Finale mastersa u Londonu na programu je od 19 časova (RTS 1).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading