Stravično oproštajno pismo monstruma iz Bihaća koji je preklao svoje 3 male dece: "Uzeo sam ti ono najdraže!"

Autor: Republika

Svet

15.12.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Admir Sović (37) iz bihaćkog naselja Mali Lug, koji je zaklao svoje troje dece, a potom počinio samoubistvo, nakon mostruoznog zločina ostavio je poruku upućenu ženi. Prema poruci, on je hteo da se osveti supruzi koja ga je ostavila pre mesec dana.

Foto: Privatna arhiva
Admir Sović, monstrum iz Bihaća

Zločin je prijavio Admirov najbolji prijatelj Asim Dulić, piše Dnevni avaz. Na teren su izašli policijski službenici, a s njima i stručnjak za eksploziv.

- Sović je ostavio ručnu bombu, na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. Indikativno je da je bombu stavio na komad papira na kojem je napisao poruku za svoju suprugu Leilu – otkriva izvor  iz policije. Napravu su deaktivirali, a rodbina je uverena da ju je Admir postavio za Leilu, kako bi i ona poginula od mine.

Istražitelji su bili šokirani porukama koje su pronašli.

- Napisao je: "Ne sekiraj se, deca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, decu vodim sa sobom, a tebe, k**vo nikada niko više neće zvati "mama"" - napisao je Admir nakon što je ubio decu. Papir je bio krvav, kao i zidovi sobe u kojoj su deca spavala.

- Zidovi su krvavi, jer je decu zaklao kuhinjskim nožem. Pronašli smo i krvavi nož. U tom oproštajnom pismu vidi se da je on želeo da se osveti svojoj supruzi. Na kraju joj je napisao, ali to je već nečitko, da proda motor i nekome vrati dug. Dvoje mlađe dece spavalo je jedno pored drugog, dok je najstarije dete bilo na drugom kauču - otkriva izvor Dnevnog avaza. Nikom nije jasno šta je nateralo 37-godišnjeg Admira Sovića da ubije troje vlastite dece, a potom digne ruku na sebe.

Kako prenosi Klix.ba, prema informacijama do kojih su došli od poznanika ove porodice, nekoliko stvari je moglo da utiče na ovaj čin.- Admir je dugo imao problema s vlastitim roditeljima, a bio je izbačen i iz kuće. Takav scenario nagnao ga je da iz porodične kuće u mestu Sovići, koje se nalazi na granici Bihaća i Cazina, doseli u Bihać. Pored problema s roditeljima, dobre odnose nije imao ni sa suprugom, što je takođe duže trajalo - rekao je poznanik porodice.Prema njegovim rečima, porodica se sve vreme borila i s lošim materijalnim stanjem i opštim siromaštvom. Admira je pre manje od mesec dana napustila supruga, što je, čini se, bio teret s kojim se nije mogao dugo boriti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading