(VIDEO) Jeziva nesreća između Skoplja i Tetova: Autobus se prevrnuo na krov, najmanje 13 mrtvih

Autor: Republika

Svet

13.02.2019

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje 13 osoba je stradalo u udesu koji se večeras oko 18 časova dogodio na auto putu Skoplje - Gostivar, kod sela Latkarci blizu Tetova.

Ministar zdravlja Venko Filipče potvrdio je broj poginulih, pa napomenuo da je od toga čak sedam osoba stradalo na licu mesta, dok su ostali preminuli po dolasku u bolnicu, javlja "Večer".

- U bolnicu "8. septembar" primljeno je 25 osoba, od kojih je 22 hospitalizovano. Četvoro je na intenzivnoj nezi, a na dve osobe je morala da bude urađena hirurška intervencija. U Ugrentni centar je primljeno pet pacijenata, troje sa lakšim povredama, a među njima i jedna trudnica koja je puštena na kućno lečenje. Jedna osoba je morala da bude operisana, a jedna je u teškom stanju - objasnio je Filipče.

Napomenuto je da je u toku utvrđivanje identiteta.

Kako prenose tamošnji mediji, autobus, u kojem je bilo više od 50 putnika, se prevrnuo na krov. Prema prvim nezvaničnim informacijama, desetine ljudi je prevezeno u bolnice sa teškim i lakšim povredama.Na licu mesta su ekipe Hitne pomoći i policija, a uzrok nesreće se utvrđuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading