Ovo je psihopata koji je bacio ČETVORO DECE kroz prozor: Dvoje u teškom stanju, majci policija NE DA DA PRIĐE BOLNICI!

Autor: Tanjug

Svet

28.02.2019

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prvog pregleda i obavljenih rendgenskih snimanja, dvoje, od četvoro dece koje je otac jutros u Pagu, Hrvatska, bacio kroz prozor sa visine od oko šest metara, starosti sedam i osam godina zadobilo je teže povrede i smešteni su na odeljenje intenzivne nege, dok je drugo dvoje dece, starosti tri i četiri godine, zadobilo lakše telesne povrede.

Foto: facebook.com/Josip Rođak
Bolesnik odmah priveden: Josip Rođak

Dvoje mlađe dece i daje je pod lekarskim nadzorom, rekao je za lokalni portal "Zadarski", direktor bolnice prof. dr Željko Čulina.

Direktor Zavoda za Hitnu medicinu Zadarske županije Predrag Orlović rekao je za Antenu Zadar da je dvoje dece životno ugroženo. 

- Na teren su izašle dve ekipe Hitne pomoći, jedna s Paga i jedna Zavoda Ličko-senjske županije, ispostava Novalja. Naši su preuzeli dvoje teže povređene dece - rekao je Orlović.

Jedno od dvoje teško povređene dece je životno ugroženo.

- Jedno dete je stabilno i sutra će na operaciju. Druga devojčica od 7 godina je teže povređena, nije stabilna. Ona je u komi. Kad se stabilizuje možda ćemo je prebaciti na Rebro - rekao je jedan od lekara.

Hrvatsku je jutros potresao nezapamćen čin oca koji je s prvog sprata kuće u Pagu bacio četvoro dece, starosti od tri, pet, sedam i osam godina.

Njihov 54-godišnji otac bacio ih je s visine oko šest metara. 

Radio Zadar je objavio da je reč o "problematičnoj porodici koja je doselila u Pag" iz Slavonije, tačnije iz Virovitice.

Ovim povodom oglasio se odmah i premijer Andrej Plenković koji je rekao da je Hrvatska zgrožena ovim monstruoznim činom na Pagu.

RepublikaFoto: facebook.com/Josip Rođak
Deca sa majkom i dekom

Očekuju, kazao je, dalje vesti.

- Doslovno smo svi potreseni s ovakvim, do sada barem ja ne pamtim, činom koji se dogodio na Pagu - kazao je premijer na početku sednice vlade.

Policija utvrđuje okolnosti ove teške tragedije i u okviru svoje nadležnosti će preduzeti mere krivičnopravne zaštite dece.

Počinlac ovog monstruoznog dela, otac dece je priveden u policiju, preneo je portal 24sata.

Mediji prenose svedočenje komšija koji kažu da je porodica doselila pre 10 godine iz Slavonije u Pag, te da je i ranije bilo nekih problema.

Majka dece, koja je bila na licu mesta, krenula je ka bolnici gde su deca smeštena, ali ju je policija vratila.

Mediji prenose da je majka domaćica i da ima još jednu ćerku iz prvog braka staru 18 godina koja joj je oduzeta i živi u Rijeci.

Otac je, navodi se, zaposlen u jednom paškom kamu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading