UŽAS U CRNOJ GORI: Srbin povređen nakon eksplozije, lekari se bore za njegov život!

Autor: Agencije

Svet

15.03.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbije, koji je radio na remontu pruge, povređen je u nezgodi koja se danas dogodila na železničkoj pruzi Podgorica-Kolašin, u mestu Trebješica, saopšteno je iz crnogorske policije.

RepublikaFoto: pixabay.com

Iz policije navode da je četrdesetsedmogodišnji Mile Sundek, koji je zadobio povrede opasne po život, zbrinut na Odeljenju intenzivne nege Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici.

Zbog ove nesreće, koja se dogodila oko 10 časova, u prekidu je bio železnički saobraćaj, koji je uspostavljen oko 14 časova.

Preduzeće Železnička infrastruktura Crne Gore saopštilo je da se nezgoda dogodila na elektro-vučnom postrojenju Trebješica tokom izvođenja radova, te da je povređen radnik.

- Nakon eksplozije prekinuto je napajanje na deonici Bratonožići-Mojkovac. Ekipe za održavanje kontaktne mreže Železničke infrastrukture odmah su izašle na mesto događaja i pristupile otklanjanju smetnje - navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Kasnili su međunarodni brzi voz koji saobraća na relaciji Bar-Topčider i lokalni voz na liniji Bijelo Polje-Bar koji se nalazio u stanici Kolašin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading