(VIDEO) Crni scenario se ponavlja: Žena imala istu saobraćajku kao Babić na naplatnoj rampi, nije joj bilo spasa!

Autor: Republika

Svet

03.04.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na autoputu Tetovo-Gostivar, na zapadu Severne Makedonije, juče se dogodila strašna saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a četvoro ljudi teško povređeno.

RepublikaFoto: youtube.com/Sitel Televizija
Žena se zakucala u automobil ispred sebe i oštetila kućicu na naplatnoj rampi

Nesreća se dogodila oko 6.45 časova kada se žena iz Kičeva B. D. S. (51), vozeći velikom brzinom svoj "mercedes" zabila u "folksvagen Tuareg" iz Debra, koji je stajao na naplatnoj rampi.

Žena je poginula na licu mesta, a vozač Tuarega i troje putnika iz vozila uzrasti 32, 36 i 62 godine su sa teškim povredama prebačeni u tetovsku kliničku bolnicu.

Na uznemirujućem snimku koji je objavila skopska televizija Sitel vidi se da žena juri nenormalno velikom brzinom. Udarac u zadnji deo "Folksvagen Tuarega" je bio toliko snažan da su vatrogasci iz Tetova morali da seku "Mercedes" da bi iz njega izvukli mrtvo telo B. D. S. iz Kičeva.

Uviđaj na mestu nesreće su izvršili službenici SUP Tetovo i javno tužilaštvo, a telo pokojnice je predato na obdukciju. Istraga treba da utvrdi uzroke ove jezive nesreće.

Podsetimo, ovakvu nesreću imao je i bivši direktor Koridora Srbije Zoran Babić, kada se na doljevačkoj naplatnoj rampi 31. januara njegov vozač zakucao u automobil koji je stajao, pa je i taj udario i vozilo koje je bilo ispred njega, nakon čega je stradala Stanika Gligorijević (52), a povređene su još četiri osobe među kojima je i Babić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading