Sramota! Marko Milačić na saslušanju zbog paljenja NATO zastave

Autor: Informer, Republika

Svet

11.04.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić trenutno se nalazi u Centru bezbednosti Podgorica zbog događaja od četvrtog aprila, koji se odnosi na performans paljenja NATO zastave.

RepublikaFoto: facebook.com/Marko Milačić - Prava Crna Gora
Marko Milačić pali zastavu zločinačke organizacije NATO

Milačić je na performansu izvedenom 4. aprila 2019. istakao da zastavu NATO saveza pali da bi na simboličan način, kako je naveo, poslao poruku da većinska Crna Gora nije zaboravila protivzakonito bombardovanje Crne Gore, ali i da nismo zaboravili naše žrtve.

Istakao je i da će performansi poput ovog postati tradicija svake godine, sve dok članstvo u NATO savezu ne bude istinska volja građana Crne Gore izražena na fer i slobodnom referendumu, saopštila je Prava Crna Gora.

Prava Crna Gora pita: Zbog čega se predsednik jedne političke partije, koji je izražavao svoj politički stav i volju većine građana Crne Gore simboličnim paljenjem zastave, hitno procesuira i trenutno nalazi u policiji, a predsednik DPS-a Milo Đukanović ni nakon višemesečnih, da ne govorimo o poslednjih trideset godina, optužbi i jasnih dokaza u aferi koja trenutno potresa Crnu Goru, nije ni pozvan na saslušanje? Da li je to NATO „demokratija“, „pravda“ i „pravo“?

Za zločine počinjene tokom bombardovana SRJ 1999. niko od NATO organizatora, ni egzekutora nije odgovarao, a kada se simbolično pali zastava ove zločinačke organizacije, onda se počinitelj procesuira po hitnom postupku, što je velika sramota za crnogorsko pravosuđe!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading