(VIDEO) “PRIČAJ, MAMU TI JE**M”: Još jedno iživljavanje navijača Dele koji preti OTKIDANJEM GLAVE!

Autor: blic.rs

Svet

29.04.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na internetu se danas pojavio još jedan snimak na kojem član uprave Fudbalskog kluba “Borac” i vođa navijača “Lešinara” Dejan Kostić Dela maltretira mladića, nakon sukoba u kafiću „Almagro“.

RepublikaFoto: Facebook.com/Dnevna doza Diktatora

Nakon što je objavljen uznemirujući video, u kojem se vidi kako Kostić divljački šamara i vređa konobara u kafiću, pojavio se još jedan snimak gde on maltretira drugog mladića. Podsetimo, huligan je u nedelju uhapšen zbog maltretiranja i šamaranja konobara u "Armandu".

U ovom drugom snimku koji se takođe pojavio na internetu, vidi se da se na suvozačevom mestu u vozilu nalazi mladić koji odgovara na njegova pitanja i sugeriše kako da priča o tome šta se dešavalo u tom kafiću.

Ovaj mladić priča da je Kostić, kada je ušao u kafić, udario jednog od gostiju, a da ga je zatim drugi gađao flašom. Te osobe, koje su se sukobile sa njim, pobegle su i prijavile da ih je vođa navijača napao.

Na to ga Kostić tera da priča kako se sve desilo urlajući na njega rečima "pričaj, mamu ti j... u p....", piše Srpskainfo.

Na pitanja huligana, ovaj uplašeni mladić odgovara da je Kostić uvek pomagao klincima i da ih je štitio, a da su ovi sa kojim se potukao, maltretirali i tukli te "klince i vodili ih da duvaju”.

Na ovom snimku se vidi i kako Dela tuče mladića, a na kraju mu kaže: "Da si malo stariji, otkinuo bih ti glavu".

Podsetimo, 23. aprila je došlo do tuče u kafiću "Armando", zbog čega je Dela dobio prekršajnu prijavu.

Posle toga, u nedelju je objavljen snimak na kojem se vidi njegovo brutalno iživljavanje nad konobarom u tom kafiću, zbog čega je Kostić uhapšen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading