NEVIĐENI MONSTRUM: Penzionisani policajac izrešetao sina!

Autor: Republika

Svet

30.04.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je ubio svog sina u sarajevskom naselju Vojničko Polje je pod nadzorom policije, a nakon uviđaja u stanu gde se dogodila pucnjava odveden je u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Tridesetsedmogodišnjak Semir I. se, kako saznaje Klix, nakon dolaska kući sinoć oko 20.30 časova posvađao sa ocem, koji iza sebe ima policijsku karijeru, nakon čega je došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Stanari okolnih zgrada u ulici Hasana Sućeske ispričali su da su se čula tri hica na broju sedam, a zatim muk i policijske sirene.

Nakon tragedije mnoge komšije su se okupili ispred zgrade te su nemo posmatrali policajce koji su ulazili i izlazili iz zgrade u kojoj se na četvrtom spratu dogodilo ubistvo.

Po pisanju Avaza, Mujaga Ivazović, penzionisani policajac, iz pištolja je ubio svog 37-godišnjeg sina Semira Ivazovića.

Tačan razlog zbog kojeg je došlo do svađe te zbog čega je otac odlučio potegnuti pištolj i pucati u sina biće utvrđen nakon kriminalističke obrade i ispitavanja u MUP-u i Tužilaštvu KS gde će biti predat danas.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading