Rami se ozbiljno drma stolica: "To je kriminalac, lopov bez dostojanstva"

Autor: Tanjug, Republika

Svet

25.05.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider opozicione Demokratske partije Ljuljzim Baša rekao je da su Albanci odlučni da preuzmu sudbinu u svoje ruke, optuživši premijera Edija Ramu da "nema niti dostojanstvo, niti čast".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edi Rama

Ujedinjena albanska opozicija danas će održati šesti "nacionalni protest“ koji će početi u 19 sati ispred sedišta vlade u Tirani, prenosi portal a1on.

- Edi Rama je kriminalac, lopov koji nema dostojanstvo, niti čast. Da je imao trunku dostojanstvo, on bi otišao kao što su to uradili premijeri Austije i Velike Britanije. Pomoć Nemačke i SAD je neophodna u rešavanju krize u našoj zemlji, ali zahtev za za odlazak Edija Rame neće biti predmet preogovora - poručio je Baša.


On je istakao da opozicija neće odustati od "borbe na život ili smrt" i pozvao građane da što masovnije izađu na protest, koji će, kako je najavio, trajaće četiri sata.

Liderka opozicionog Socijalističkog pokreta za integraciju Monika Kruemadi pozvala je demonstrane da "ne pribegavaju nasilju i da protestuju mirno i dostojanstveno“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading