(VIDEO) Ovo je kuća strave u kojoj je krvnik pobio 6 ljudi, a poštedeo samo SVOJU BEBU!

Autor: Tanjug

Svet

02.08.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo šest osoba u novozagrebačkom naselju Kajzerici počinio je Igor Nađ (36) iz Vukovara, prenose hrvatski mediji, ocenjujući da se radi o "jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske nezavisnosti".

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji list
Mesto zločina

Ubijene su majka, otac, dve ćerke, sin jedne ćerke i dečko druge.

Zagrebački Jutarnji list prenosi da su ubijene sestre Maja i Josipa i desetogodišnjak, koji je najverovatnije bio Josipin sin.

Igor je bio veren sa Majom i imaju dvomesečnu bebu, a ona je pronađena nepovređena na poprištu zločina i trenutno se nalazi u Domu za decu u Nazorovoj.

Ubica je prilikom hapšenja počinio samoubistvo, a kao motiv užasnog zločina pominje se ljubomora. 

Inače, policijski uviđaj je završen oko 9.30.

Policija je na konferenciji za novinare otkrila da ranije nije zabeleženo porodično nasilje i da je ubica od 2017. godine imao prebivalište na istoj adresi kao i porodica. 

 

Zamenica mesnog odbora Kajzerica Marija Šaranja rekla je medijima da se radi o poštovanoj i mirnoj porodici, koja je nekoliko puta od mesnog obora tražila pomoć za poboljšanje uslova života.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić rekao je da je to velika tragedija.

- Metropola je danas obavijena u crno. Ipak, ovo je izolovani slučaj, Zagreb je siguran grad. Jedini je to evropski glavni grad u kojem možete bezbrižno šetati usred noći. Pozvoniti svakome na vrata, pojesti pitu ili ajngemahtec, toga nema u Evropi - rekao je Bandić, prenosi Večernji list.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading