Niko u Makedoniji ne veruje da Zoran Zaev nije umešan u veliku kriminalnu aferu "Reket"

Autor: english.republika.mk

Svet

09.08.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sve dok je kriminalac Zoran Zaev na vlasti, u Makedoniji ne može biti pravde", stoji u saopštenju VMRO-DPMNE (Unutrašnje makedonske revolucionarne organizacije).

Foto: Tanjug
Zoran Zaev

"Od osobe kojoj je tri puta oprošteno zbog teškog krivičnog dela ne može se očekivati da će uspostaviti vladavinu zakona", navodi VMRO-DPMN u saopštenju za javnost.

"Niko u Makedoniji ne veruje da je zločinački um poput Zorana Zaeva nije umešan u najveću krivičnu aferu u nezavisnoj Makedoniji, slučaj "Reket".

Zoran Zaev je šef kriminalne hobotnice! Strani mediji su objavili snimke na kojima se jasno vidi kako Boki 13 uzima milione kroz rekete u ime specijalne tužiteljke Katice Janeve. Čitava javnost govori o ulozi tužioca u ovom slučaju, ulozia Kikija, Frikija, Šekija i svih ostalih, a tužilaštvo ignoriše ove navode.

Ruskovska je otišla na odmor usred najveće kriminalne afere u istoriji Makedonije. Takvo neozbiljno ponašanje tužilaštva u najmanju ruku je sramotno. Omiljeni tužilac Zorana Zaeva već mesec dana uverava makedonsku javnost da se Boki 13 bavio reketiranjem širom Makedonije bez podrške najviših vladinih struktura i bez Janevine podrške", navodi se u saopštenju VMRO-DPMNE.

Stranka kaže da za ovaj skandal mora neko da odgovara. Tužilaštvo mora da prestane da štiti vlast, jer u protivnom postaje saučesnik u zločinima Zorana Zaeva".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading