Slede novi dokazi: Novinar koji je lansirao aferu "reket" najavljuje novi materijal

Autor: Tanjug

Svet

18.08.2019

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački novinar Laris Gajser koji je objavio snimke iz afere "Reket", najavio je nove šokantne infomracije u vezi sa skandalom koji trese Severnu Makedoniju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zoran Zaev

Novinar nije naveo o čemu se tačno radi, ali naglašava da je reč o važnom dokaznom materijalu.

- Preslušao sam veoma važan materijal u vezi sa aferom "Reket", radi se o veoma interesantnim i autentičnim dokazima. Ovo je izazvati snažne reakcije. Međutim, pre nego što ih objavim, moram da se uverim da su moji izvori informacija bezbedni - rekao je Gajser.

Ovaj materijal će najverovatnije biti pušten sledeće nedelje, a očekuje se da će se njima dokazati povezanost vlade Severne Makedonije sa akterima afere "Reket".

Postoje indicije da će novi dokazi biti u vezi sa mahinacijama u zdravstvenom sektoru, a iz opozicione VMRO-DPMNE naveli su ranije da je u pitanju "Zaev-Filipče-Dončev trio". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

19.08.2019 07:29

To je novinar i novinarstvo,samo neka se pripazi,a ne ovi naši novinari koji samo jure rijaliti perverznjake.,pevaljke i pevače.