ZBOG BLOKADE IMOVINE: Duško Knežević od Crne Gore traži još 200 miliona

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

13.09.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Atlas grupa“ i njen predsednik Duško Knežević će proširiti arbitražni zahtev prema državi Crnoj Gori, zbog nedavne sudske odluke o blokadi njihove imovine u Crnoj Gori, i zahtevati dodatnih 200 miliona evra odštete, saopšteno je iz Kneževićeve kompanije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Duško Knežević

- Prema savetu pravnog tima, polazeći od nezakonite blokade imovine, priprema se proširenje arbitražnog procesa i odštetnog zahteva za dodatnih 200 miliona evra - navodi se u saopštenju „Atlas grupe“.

Dodaje se da je sud doneo odluku da se blokira imovina "Atlas grupe“, iako i pored obimnih istraga do danas nije doneta nijedna presuda, niti održano ročište na kojem bi se razmatrali bilo kakvi dokazi, prenosi Tanjug pisanje portala RTCG.

Iz "Atlas grupe“ ocenjuju da je ta odluka doneta sa ciljem da se sva imovina kompanije u narednom periodu na neki način dovede u stanje stečaja, "što bi verovatno omogućilo pojedincima da do te imovine dođu uz minimalne investicije“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading