HIT! Milo zbog snajke "izdao" Crnu Goru! Đukanović ženi sina Srpkinjom: Na svadbi će biti napeto ako krenu patriotske pesme!

Autor: srpskoujedinjenje.com

Svet

20.09.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović sutra ženi sina jedinca Blaža. Kako prenose mediji, nevesta je iz Mahale, iz Zete, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović sa suprugom Lidijom

Venčanje mladenaca koji su u dugogodišnjoj vezi zakazano je u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. Đukanoviće, Popoviće i zvanice zabavljaće regionalne muzičke zvezde sa eks jugoslovenskog prostora.

Mediji u regionu su već spekulisali da mlađi Đukanović namerava da se oženi u Miločerskom parku, kojim upravlja kompanija "Adriatic properties" grčkog biznismena Petrosa Statisa, bliskog prijatelja šefa države i partije.

Izvor iz redova DPS-a potvrdio je da je Milo Đulkanović vrlo precizno odabrao zvanice za ''svadbu veka'' iz redova te partije.

- Svi koji budu prisutni imaju gazdino puno poverenje ili, pak, gazda sa njima ima planove. Đukanović, kao svaki Katunjanin i Crnogorac, emotivno doživljava ovaj trenutak u životu svog naslednika i ništa nije prepustio slučaju kaže on.

Poznato je da Đukanović inače zastupa antisrpsku politku, najsvežiji i najskandalozniji primer jeste zalaganje da Srpskoj pravoslavnoj crkvi oduzme imovinu na teritoriji Crne Gore i prisvoji srpske svetinje. Upravo zbog takvog njegovog imidža, zanimljivo je to što će mu snaja biti Srpkinja. Da li to znači da ne veruje istinski u politiku koju zastupa već antisrpske ideje širi zarad prikupljanja jeftinih političkih poena od moćnih međunarodnih sila ili će kao i svaki svekar skrivati svoju netrpeljivost prema novoj snajki?

Bilo kako bilo, svakako će biti zanimljivo videti kako će izgledati to slavlje i hoće li muzikanti, nakon što zvanice dovoljno popiju, biti u problemu oko izbora pesama (kao na jednoj svadbi u Crnoj Gori na kojoj je izbio incident zbog srpskih pesama koje je naručicao mladin otac). 

Da li će se "Oj, svetla majska zoro" vrteti kao na traci ili će biti mesta i za "Ko to kaže, ko to laže Srbija je mala" ili možda "Srpska se truba s Kosova čuje"?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading