(FOTO, VIDEO) Kraljica bisera u trci za predsednicu! Ava Karabatić obećala: Sve ću vas zadovoljiti!

Autor: Republika

Svet

03.10.2019

16:11 >> 16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahuktava se kampanja u Hrvatskoj! U trku za šefa "Lepe njihove" uključila se i starleta Ava Karabatić, koja je odlučila da izađe na crtu aktuelnoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović. Ava je već predstavila svoj plan i program, a najzvučnije obećanje u predizbornoj kampanji jeste to da će svi biti zadovoljeni!

RepublikaFoto: twitter.com/Zoran Čičak
Bacila Kolindi rukavicu u lice: Ava Karabatić

Dok se Kolinda odlučila za tradicionalniji način promovisanja u predsedničkoj utakmici, atraktivna Ava Karabatić izabrala je ne tako uobičajen pristup.

U početku su mnogi mislili da se radi o šali, ali ona tvrdi da je savršen izbor za predsednicu Republike Hrvatske. Obećala je da će "ostaviti trag", te da planira "Sve da zadovolji". 

Foto: twitter.com/Zoran Čičak
Kolindin plakat u kampanji

Ava navodi da ona nije samo lepotica već i da je visoko obrazovana, kao i da govori nekoliko stranih jezika, a da se pored voditeljke ostvarila i u ulozi glumice. Uz to, onda tvrdi da je napisala i svoju autobiografiju, što je kaže, čini i spisateljicom.

Ipak, koliko god Ava bila sigurna u sebe i dobar plasman na izborima, oni koji su na društvenim mrežama ispratili njene izjave smatraju da ona nikada ne bi bila dobra predsednica.

 

 

"Tvoje slike su previše provokativne da bi bila dobra političarka", "Ava, ne loži se", "Šta će nas sve snaći, bolje je da pobegne ko može", samo su neki od komentara ispod Avinih fotografija.

Podsećamo, ona je javnosti postala poznata po svojim biserima, učešćima u rijaliti programima i kontroverznim izjavama.

Avine najpopularnije "odvale"

- Puno pozdravljam roditelje, pogotovo mamu i tatu.

- Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj!

- Uvek sam uključena u mobing. Imam pet mobilnih telefona.

- Kad me vidiš, ja ne da sam vatra, nego me dva adrenalina ne bi mogla spojiti.

Da li će uspeti u svojoj nameri i ispuniti svoje obećanje, ostaje da vidimo. Ono što je sigurno jeste da ovakva kampanja do sad nije viđena!

Ljubila sprski dres

Inače, pored učešća u rijaliti programu Parovi, Karabatićeva se proslavila i tako što je u jednoj emisiji ljubila srpski dres.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading