Elitna prostitutka uhapšena zbog ubistva ugostitelja, od ranije poznata po nasilničkom ponašanju

Autor: Mediji

Svet

05.10.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sunita Hindić-Bošnjaković (21) koja se sinoć u Turbetu kod Travnika predala policiji, jutros je predala pripadnicima MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona

RepublikaFoto: Photo by niu niu on Unsplash
Foto: Ilustracija

Ovu informaciju je potvrdio Ljudevit Marić, portparol MUP-a HNK te kazao da se nad osumnjičenom provodi kriminalistička obrada.

Podsećamo, juče je na Buni kod Mostara ubijen Nino Ivanković (55) ispred svog ugostiteljskog objekta, a mostarska policija tragala je u vezi s tim za Hindić-Bošnjaković.

Pored ubijenog pronađeno je vatreno oružje.

Mediji su prenosili da policija traga za devojkom koju su povezivali sa elitnom prostitucijom i koja ima 21 godinu.

Kako piše "Dnevni avaz", devojka je od ranije poznata po nasilničkom ponašanju. U maju je verbalno, a potom i fizički napala državljanina Hrvatske A. P. Nakon što su joj policajci tada uručili prekršajni nalog, zasula ih je salvom pogrdnih reči.

Na društvenim mrežama često je objavljivala svoje fotografije na kojima je oskudno obučena, a hvalila se da je bila mis Hercegovačko-neretvanskog kantona. Bavila se muzikom, a snimila je i nekoliko pesama.

Obdukcija tela ubijenog muškarca iz Mostara trebalo bi da bude obavljena danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading