"OVO JE SVE POSTALO FUKARIZAM": Knezević objavio deveti snimak razgovora o korupciji!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

14.10.2019

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Atlas Grupe, Duško Knežević, objavio je danas kratku verziju devetog po redu razgovora sa Nenadom Vujoševićem, sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva na temu postojanja navodne korupcije u crnogorskom tužilaštvu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Duško Knežević

Knežević je najnoviji audio snimak objavio u danu kada je Vujošević doveden iz pritvora na drugo saslušanje u Specijalnom tužilaštvu.

Na prvom saslušanju, nakon hapšenja, Vujošević je negirao da je uzimao novac od Kneževića za podmićivanje tužilaca.


Podgoričke Vijesti objavile su transkript ovog kratkog razgovora i dodaju da je Knežević najavio da će kompletan snimak razgovora sa Vujoseviće objaviti u sredu, 16. oktobra.

Nakon što je Knežević zapretio da će objaviti snimak razgovora, Vujošević ga je zamolio da to odloži i da izostavi njega iz ti razogovora.

Knežević mu na to kaže da mora da objavi upravo to, rekavši da je reč o "fukarizmu".

Vujošević ga dalje ubeđuje da je "Ovaj čovek (Ivica Stanković) mrtav on ide, znači samo mene da zapališ".



Uprkos ubeđivanju da je Stanković "mrtav", odnosno da mu mandat ističe i da za, kako kaže, desetak dana neće imati više nikakvih ingerencija, Knežević kaže :"Korupcija tamo u onome, da se zna da ste me tri godine reketirali".

Vujosević, međutim, kaže da ga nisu reketirali, već da su Kneževiću pomagali, a biznismen odgovara: "Pa jeste pomagali za pare ništa za poljupce, svaki put ste dolazili i tarifu određivali".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading