(VIDEO 18+) Deco, fuj škola, fuj sport, samo se DROGIRAJTE! Ovo je KOKAIN od 93karata

Autor: Avaz.ba

Svet

26.10.2019

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanel Hadžić iz Bihaća uhapšen je juče jer se dovodi u vezu sa trgovinom narkoticima ali je prethodno javnosti postao poznat po šokantnom videu u kome šmrče i poziva decu na drogiranje?!

RepublikaFoto: printscreen
Sanel Hadžić

Naime, u snimku na društvenim mrežama koji je zgrozio čitavu BIH ali i region, vidi se Sanel Hadžić iz Bihaća koji je trenutno nastanjen u Švedskoj, kako "izvlači linije" bele praškaste materije i upoređuje je sa zlatom čistoće '93 karata'.

- Deco, gledajte, recite fuj sportu i fuj školi. Samo se što više drogirat! Kad iziđete u grad da svak živi viče 'viđe mašala ala se nadrogiro', kako se on samo lepo nadragoir'o" kaže on i nastavlja - znači ovo nije budala izmislila! Da ga je budala izmislila ovo bi koštalo 5 maraka a ne 100 evra -.

Policija je ekspresno uhapsila Sanela, a kako je saopšteno pronađeno je i zaplenjeno oko 1,5 kilograma kokaina, čija se ulična vrednost procenjuje na blizu 150.000 KM.

Akcija je sprovedena po nalogu Tužilaštva USK, a službenici policija je prilikom pretresa objekta u naselju Lahovo zaplijenila drogu i oduzela automobil marke porše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading