Još jedan mafijaški obračun? Pucnjava ispred lokala u Baru, jedan muškarac ubijen, drugi ranjen!

Autor: Republika

Svet

01.11.2019

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baranin Jovan Klisić ubijen je danas oko 10 sati i 30 minuta u Baru u pucnjavi ispred lokala Savoia, a u istoj pucnjavi ranjen je i Velizar Gardašević.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iz vrha Uprave policije rečeno je da su obojica prevezeni u barsku bolnicu, a kako javljaju crnogorski portali, reč je o dobro poznatim muškracima koji su označeni kao bezbednosno interesantne osobe.

Crnogorski mediji prenose da su nepoznati napadači, bežeći sa lica mesta, napravili karambol u Ulici Jovana Tomaševića i tom prilikom oštetili više parkiranih vozila i nekoliko kontejnera.

Nedugo zatim, u Bjelišima je pronađen zapaljen automobil marke "seat" za koji se pretpostavlja da je korišćen u obračunu.

Policija traga za napadačem, a uviđaj je u toku.

Policija je i u avgustu proveravala da li je maskirani, naoružani muškarac koji je utrčao u taj kafić tražio upravo Gardaševića. Ipak, zvanično nikada nije saopšteno ko je tog jutra trebao bio meta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading