(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DANAS PAS, SUTRA ŽENA! Kamere snimile migranta kako SILUJE životinju

Autor:

Svet

16.11.2019

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan vlasnik kuće u neposrednoj blizini centra "Bira", nakon što je došao s posla, primetio čudno ponašanje svog psa, koji je bežao od njega.

RepublikaFoto: youtube.com/ USKinfo.ba
Jezive scene zlostavljanja životinje


Zbog toga je odmah posumnjao da mu se nešto desilo sa kućnim ljubimcem.

Najpre je pitao ženu za mišljenje zbog čega se pas ponašao čudno, a nakon toga se desio horor koji nije mogao ni u najgorem slučaju da predvidi.


S obzirom na to da ni supruga nije znala razlog zbog kojeg bi se pas tako ponašao, pregledali su snimke sa kamere koja je okrenuta prema Jablanskoj ulici i uočili migranta koji zlostavlja psa, piše uskinfo.ba.

Slučaj je prijavljen Veterinarskoj stanici Bihać, gde je pas pregledan. Takođe, slučaj je prijavljen i MUP-u.


- Jasno je meni da od toga nema ništa, ali hoću da prijavim neka se zna šta rade - kazao je kratko vlasnik objekta ispred kojeg se desio slučaj.

Kako piše ovaj portal, migrantska kriza u Unsko-sanskom kantonu eskalira.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova danima prebacuju ilegalne migrante u kamp na Vučjaku. Za to vreme, kao i proteklih godinu dana, stanovnici mesnih zajednica u blizini centra "Bira" (privremenog prihvatnog centra u Bihaću gde se nalaze migranti i izbeglice) pokušavaju na sve načine da se zaštite od nasilnih upada migranata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading