Telo medicinske sestre iz Pljevalja pronađeno u Tivtu: Pokušala da otruje muža, pa se obesila

Autor: novosti.rs

Svet

27.11.2019

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom stanu u Tivtu pronađeno je beživotno telo medicinske sestre zaposlene na Internom odeljenju Opšte bolnice u Pljevljima D.L (42).

RepublikaFoto: Photo by DAVIDCOHEN on Unsplash
Foto: Ilustracija

Prema prvim nalazima istražitelja ona je izvršila samoubistvo vešanjem i presecanjem vena na jednoj ruci. To je učinila posle neuspelog pokušaja trovanja supruga A.L., iz Pljevalja, zbog čega je policija tragala za njom dva dana po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju.

Kako se sumnja, ona je supruga pokušala da otruje tabletama koje mu je davala, zbog čega je iz pljevaljske bolnice hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

Analize su pokazale prisustvo otrovnih materija u krvi čoveka čiji je život spasen, a Osnovni državni tužilac u Pljevljima, kome je slučaj prijavljen, predao je predmet u nadležnost Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju.

Po prispeću izveštaja iz Kliničkog centra otvorena je istraga, a potom i naređeno privođenje D. L., koja je već bila nestala.

Nadležni tužilac naredio je obdukciju njenog tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading