"Milo treba da se pomiri s tim da ću mu ja doći glave": Duško Knežević tvrdi da je u hotelu “Hilton” plaćao milionski reket

Autor: novosti.rs

Svet

01.12.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni Đukanović, ni Katnić, ni, Lazović, ni Žugić mene ne mogu ućutkati, kaže vlasnik Atlas grupe posle izjave lidera DPS.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Duško Knežević

Biznismen Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe reagovao je na izjave lidera DPS Mila Đukanovića u vezi sa neregistrovanim donacijama koje je on uplaćivao toj partiji.

- Milione sam uplatio DPS-u. Direktno Milu i Milki Vujović, blagajnici DPS-a. Ja imam evidenciju, a ime je i Milka Vujović. Nadam se da su te milione "registrovali". Ako oih 200.000 dolara nije "proknjiženo“ to je verovatno zato što Migo Stijepović nije bio blagajnik nego samo kurir, koji je novac trebalo da preda lično Đukanoviću. Bilo je još kurira, pre svih telohranitelji Mila Đukanovića. Ako ni novac koji je predat telohraniteljima nije registrovan kod Milke Vujović, onda neka oni vide gde je taj novac završio i za koje namene. Kada se steknu uslovi, time će se baviti nezavisno tužilaštvo i sud, a ja ću im biti na raspolaganju. Plaćanje reketa od 200.000 dolara je dogovoreno u hotelu Hilton između g. Đukanovića i mene i sa tog mesta postoji fotografija. Zahvaljujem g. Đukanoviću što je ponovo potvrdio da postoje "neregistrovane donacije". Pošto ih ima još, biće posla za prave istražne organe koji će utvrditi koliko ih je bilo i kome su predate - naveo je Knežević.

- Kao što će utvrditi čija je "ničija kuća“ na Gorici, kako su Đukanovići i ekipa uzeli milione od prodaje Elektroprivrede A2A, kako su uzeli pre toga milione od prodaje Telekoma, ko stoji iza kastodi računa kojem je Đukanović iznad cene prodavao svoje akcije u Prvoj banci i tako formalno postao multimilioner... Otkriće se i ko stoji iza nerasvetljenih ubistava, iza ubistava u zatvoru, šta je pozadina obračuna mafijaških klanova, od kojih je jedan, Grandovski klan, bio zadužen za ceremoniju zvanu kongres DPS-a, koji je okupio političke mrtvace iz regiona. Ako još ima ikakvu dilemu, Đukanović treba da se pomiri sa tim da sam ja taj koji će mu doći glave. Bio sam svedok svega, pa i toga što je radio dok je trajalo rušenje Miloševića, njegovog političkog oca. Sve njegove transakcije iz devedesetih nalaze se u posedu odgovarajućih međunarodnih institucija. Pošto je ranije on izjavio da sam im dao koliko sam rekao da sam dao, cifra će biti kompletna kada sa javnošću podelim koliko je bilo u plavoj trbi. Ona ga čeka u finalu. Ni Đukanović, ni Katnić, ni Lazović, ni Žugić, mene ne mogu ućutkati. Ja ovde mogu slobodno da delujem i vodim političku borbu sa zadnjim diktatorom na Balkanu - poručio je Knežević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading