Na adresu parlamenta BiH stigla koverta u kojoj je bila ZASTRAŠUJUĆA STVAR! Već mesec dana traje istraga

Autor: Blic, Republika

Svet

02.12.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skoro mesec dana od kada je metak u koverti stigao u zgradu Parlamenta BiH istraga nije dovela do osobe koja je odlučila poslati preteću poruku. Službenici SIPA koji rade na ovom predmetu čekaju nalaze veštačenja koverte i sadržaja koji se nalazio u njoj odnosno tufera, metka i poruke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako nezvanično saznaje Klix, osoba koja je poslala metak je vodila računa da ne ostavi ikakav trag kako bi je pronašli. Celi slučaj vodi Tužilaštvo BiH koje se nije oglašavalo po ovom pitanju nakon što su preuzeli predmet.

Policijske i bezbednosne strukture BiH u prvim danima istrage su uspostavile saradnju s kolegama u Srbiji, a sve u cilju rasvetljavanja pronalaska osobe koja je poslala kovertu u kojoj se nalazio metak kalibra 7,65, poruka "S verom u Boga sloboda ili smrt" i slika mrtvačke glave.

Šestog oktobra u pisarnicu Zajedničke službe Institucija BiH stigla je koverta u kojoj je u tuferu bio metak.

Kao adresa primaoca je naveden Parlament BiH, Ulica Trg BiH 1, ali nije naznačeno kome je tačno kovetra trebala stići u ruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading