Masakrirao devojku na groblju, pa pozvao oca i izustio jezive reči! Monstrum je Milicu rasporio, a onda se obesio, meštani ne pamte ovakav zločin

Autor: Mediji

Svet

18.12.2019

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Bosanske Gradiške opraštaju se od Milice Bajić (20), devojke koju je sinoć nožem ubio njen momak Đurica Tadić (24), koji se nakon krvavog zločina obesio.

RepublikaFoto: youtube.com/ Hayat Media BiH
Foto: ilustracija

Njihova beživotna tela pronađeno su sinoć, nakon što je policiji oko 19.30 sati prijavljeno da se na području opštine Srbac nalaze dva beživotna tela. Tela su pronađena u blizini Tadićeve vikendice, a motiv svirepog zločina još nije poznat.

Žrtva i ubica su, kako prenose lokalni mediji, odnedavno bili u vezi. Pre ubistva par se vozao automobilom, a Đurica je Milicu odvezao do lokalnog groblja, gde ju je, iz za sada nepoznatih razloga, prvo ubo nožem u kuk. Devojka je pokušala da pobegne, ali ju je ubica stigao i ubo u predelu rebara i potom masakrirao.

Kako prenosi ATV, Tadić je, nakon što je počinio brutalno ubistvo pozvao oca i rekao mu da se "njih dvoje nalaze na određenoj lokaciji i da su oboje mrtvi".

Otac je pozvao svog drugog sina, te su se zajedno sa još jednom osobom otišli na lokaciju koju je Đurica spomenuo i zatekli stravičan prizor.

Đurica se obesio na drvo ispred vikendice, a Miličino telo pronađeno je na livadi pored automobila.

Kako prenosi "Srpskainfo" ubica joj je rasporio stomak nožem.

Miličini prijatelji i najbliži se od jutros opraštaju od nje putem društvenih mreža.

"Nema više dovikivanja preko Kampusa i nema više nasmejanih lica, nećeš biti zaboravljena, drugarice… Raj je dobio još jedan poen, mirno spavaj anđele naš. Počivaj u miru, mila moja", glasile su poruke bližnjih.

Milica je prošlog leta proslavila maturu. Završila je Gimnaziju u Gradiški i bila jedan od boljih đaka u školi. Nakon završenog srednje škole, obrazovanja je nastavila na Univerzitetu u Banjaluci.

Podsetimo, ovo je druga tragedija kod Bosanke Gradište u samo nekoliko sedmica. Davor Mijatović (18) i Miloš Švraka (18) stradali su u stravičnoj nesreći koja se početkom mesca dogodila na magistralnom putu Bosanska Dubica - Bosanska Gradiška kada je automobil u kom su bili sleteo sa kolovoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading