"Milo satanisto...", stiže ruska podrška pravoslavnoj braći u Crnoj Gori

Autor: IN4S, Republika

Svet

30.12.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski pokret Sorok Sorokov počeće danas sa protestima podrške Crnogorskoj Mitropoliji Srpske Pravoslavne Crkve i njenim vernicima.

RepublikaFoto: Tanjug/M. PETROVIĆ
Protesti u Podgorici

Oni će protestvovati ispred ambasade Crne Gore i Informativne misije NATO u Moskvi. Na jednom od plakata, kako se navodi, biće napisano: "Đukanoviću satanisto dalje sa tvojim prljavim i korumpiranim rukama od pravoslavnih Svetinja u Crnoj Gori!" 

- Sa bolom u srcu smo primili vest o događajima koji su se ovih dana dogodili u Crnoj Gori. Korumpirani satanista Đukanović, kome su Amerikanci kupili mesto crnogorskog predsednika, preko svojih korumpiranih slugu iz crnogorskog parlamenta žele da Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi u Crnoj Gori oduzmu manastire i svetinje zbog dalje preprodaje i skrnavljenja. Želimo da podržimo našu crnogorsku braću u njihovoj pravednoj borbi protiv satanističkog izroda kojem ništa nije sveto, koji se čak nije smilovao ni pred episkopom Dioklicijskim SPC Metodijem, nego ga žestoko ponizio i pretukao - izjavio je koordinator pokreta Andrej Kormuhin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading