Milo monstrume, zbog tebe se cepaju porodice: Rođena sestra predsednika Skupštine CG potpisala Apel

Autor:

Svet

03.01.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakon o slobodi veroispovesti kojim se predviđa oduzimanje imovine SPC uzburkao je javnost širom Crne Gore, a i Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ivan Brajović

Iako su pre donošenja zakona crkveni zvaničnici i intelektualci upozoravali Mila Đukanovića i crnogorske predstavnike vlasti da ovim Zakonom čine nemerljivu štetu građanima i guraju ceo region u sukob, ovaj pravni akt bez presedana stupio usvojen je 27. decembra.

Zbog ovog Zakona podiglo se sveštenstvo, vernici, intelektualci i građani kako bi odbranili imovinu SPC na prostoru Crne Gore. S tim u vezi nastao je i apel koji je potpisao veliki broj intelektualaca, uglednih i časnih javnih poslenika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović

Jedna od potpisnica Apela je i dr. Irena Špadijer, profesorka na Filološkom fakultetu u Beogradu, inače rođena sestra predsednika Skupštine Crne Gore Ivana Brajovića.

Nerazumna Milova politika već pokazuje prve znake opasnosti da zbog njega udari "brat na brata", u ovom slučaju, sestra na brata.

 

 

Kranje je vreme da se predstavnici Crne Gore dozovu pameti i suspenduju Zakon koji nema pravnog utemeljenja dok još nije kasno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading