Incident tokom protestne litije u Bijelom Polju: Uhapšene 3 osobe!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

05.01.2020

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri osobe uhapšene su u vezi sa incidentom u Bijelom Polju, gde je, inače, tokom sinoćnje protestne litije jedan mladih pogođen "metalnim predmetom" u glavu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U saopštenju se ponovo tvrdi, kao i sinoć, da događaj zbog kojeg su uhapšena tri lica nije imao nikakve veze sa litijom, koja se u to vreme održavala u Bijelom Polju i ističu da je ona, kao i prethodnih noći, protekla mirno i bez incidenata.

Uprava crnogorske policije u saopštenju o hapšenju navodi da su "zbog nanošenja lakih telesnih povreda" uhapšena tri Bijelopoljca, V.J (24), E.C (25) i A.Š (28), a da se V.J. tereti i za oštećenje izloga lokala u Bijelom Polju.


U saopštenju se ne navodi da su lakše telesne povrede nanete mladiću metalnim predmetom, kako su, inače, preneli mediji u Crnoj Gori.

Kako objašnjava Uprava policije, tokom trajanja litije u Bijelom Polju "izdvojio se V.J. koji je ušao u jedan ugostiteljski objekat i, kako se sumnja, fizički napao zakupca tog objekta E.C. sa kojim je prethodno imao nesuglasice".

Na licu mesta, kako se dodaje, zatekao se B.M (31) iz Bijelog Polja koji je pokušao da spreči fizički sukob ova dva lica kada ga je, kako se sumnja, A.Š. koji se takođe nalazio u navedenom objektu udario u predelu glave.

V.J. je osumnjičen je da je "podesnim sredstvom", polomio staklena vrata ugostiteljskog objekta, navodi se u saopštenju UP i dodaje da su lakše telesne povrede zadobili B.M, E.C. i V.J.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading