Baba platila da joj otmu unuku i to samo zbog jedne stvari

Autor: Tanjug

Svet

03.02.2020

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Splitska policija je uhapsila sedam osoba, među kojima i jednu policajku, zbog protivpravnog oduzimanja slobode na štetu tri žene, a navodno je sve organizovala 71-godišnja baka koja je na taj način htela da zaplaši 19-godišnju unuku, jer je otišla od kuće.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Policija je u petak izvestila da je okončala kriminalističko istraživanje nad više osoba starih 21, 22, 24, 25, 44, 61 i 71 godine, od kojih je jedna policijska službenica, prenela je Hina.

One se sumnjiče da su počinile delo protivpravno oduzimanje slobode na štetu dve 20-godišnjakinje, 19-godišnjakinje i 32-godišnjakinje, a sve se dogodilo prvog dana februara na splitskom području.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 71-godišnjakinja angažovala devojku od 24 godine da zaplaši njenu unuku od 19 godina koja je pobegla od kuće.

Devojka je pristala i angažovala je ostale osumnjičene da joj pomognu, te su ih po prethodnom dogovoru, a protivno njihovoj volji odvele iz stana u Splitu i odvezli na šire solinsko područje gde su ih ostavile", izvestila je policija.

Na kraju niko nije bio povređen, a protiv osumnjičenih su podnete prijave nadležnom državnom tužilaštvu, kažu u splitskoj policiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading