Stravičan zločin: Ubijena majka devetoro dece!

Autor: index.hr, Republika

Svet

17.02.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Međimurje je ubijena 37-godišnja žena, majka devetoro dece.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. KUHTIĆ
Foto: Ilustracija

- Juče, 16. februara 2020. godine u 18 sati i 52 minuta Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave međimurske primio je dojavu Županijske bolnice u Čakovcu da je na hitno bolničko odeljenje primljena 37-godišnjakinja s teškim povredama opasnim po život. Danas, 17. februara u jutarnjim satima primeljeno je novo obaveštenje čakovečke bolnice u kojem se navodi da je 37-godišnjakinja, nažalost preminula. Policijski službenici uhapsili su 35-godišnjaka s područja opštine Mala Subotica zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo - objavila je policija.

Žena je majka više dece

- Svađali su se, to je bilo oko 18 sati. Ne znam zbog čega - kaže svedok koji dodaje da se radilo o napadu nožem.

- Moj kolega je odveo u hitnu, jutros sam čula da je umrla - rekao je svedok.

Preminula Violeta O. majka je devetero dece, kažu u romskom naselju Piškorovcu. Meštani tvrde da su znali čuti viku i galamu koja je dopirala iz kuće, a i juče uveče nevenčani supružnici su se, napominju, posvađali. Jedan je meštanin odvezao povređenu ženu u bolnicu u Čakovcu, gdje su se doktori borili za njen život, ali nisu uspeli da je spasu jer su povrede bile preteške. Uhapšeni 35-godišnjak se nalazi u prostorijama PU međimurske. U policiji zasad ne mogu potvrditi je li bio pijan, ali zato je potvrđeno da je od ranije poznat policiji, između ostalog i zbog krivičnog dela nasilja.

Policija zasad ne želi izlaziti s informacijama o tome je li u ubistvu korišćeno neko oružje. Povrede su višestruke, i tek će obdukcija pokazati koja je bila smrtonosna. Nije isključena mogućnost da 35-godišnjak umesto za ubistvo bude optužen za teško ubistvo. Policiji je, osim po krivičnim delima s elementima nasilja, poznat od pre i po krađama. Kako se saznaje, brigu o deci preuzela je rodbina preminule Violete O.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading