ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Napio se do daske, pa maltretirao radnike Hitne pomoći i policije!

Autor: atvbl.com, Republika

Svet

01.03.2020

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenik Policijske stanice Trebinje fizički je napadnut ispred prostorija Službe hitne medicinske pomoći Trebinje.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Naime, medicinski tehničar iz Službe hitne medicinske pomoći Trebinje je pozvao policiju kako bi zaštitio sebe i svoje kolege od B. G. koji je bio u vidno alkoholisan stanju, a koji je ulazio u prostorije SHMP i na razne načine ih ometao u radu.

Po primanju prijave policijski službenici su otišli na lice mesta gde su zatekli osobu B. G kako sedi na klupi ispred SHMP Trebinje. Osoba se oglušila na zakonito izdata naređenja policijskih službenika. Nakon niza psovki i uvreda koje je uputilo policijskim službenicima, jednog policijskog službenika je i fizički napalo čime je počinilo krivično delo napad na službena lica u vršenju službene radnje.

Osoba B. G. je uhapšena, a nakon kompletiranja predmeta izveštaj o počinjenom krivičnom delu će biti podnet Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, piše ATV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading