Sramno saopštenje Milovih krvoločnih pasa: Policija tvrdi da su ih građani zasuli kamenicama

Autor:

Svet

13.05.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Pljevljima se večeras okupio veliki broj građana koji su na ulice izašli u znak revolta zbog hapšenja episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija i više sveštenika SPC i tom prilikom je došlo do sukoba sa policijom koja je na narod ispalila suzavac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Uprava policije saopštila je da je tokom protesta došlo do sukoba tako što su okupljeni građani na pripadnike policije bacali staklene flaše, kamenice i pirotehnička sredstva, pri čemu su, navodno, dva službenika povređena, piše RTCG.

Povodom ovog saopštenja, na društvenim mrežama pojavljuju se brojni video prilozi koji prikazuju da su okupljeni građani mirno protestvovali, uzvikujući parole protiv režima koji hapsi sveštenike i crkvene velikodostojnike. Očigledno je da se crnogorskim vlastima ne sviđa to što narod misli o njima, pa su naredili da se na goloruki narod udari suzavcem i pendrekom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading