OPSADNO STANJE NA ULICAMA BANJALUKE: Čitav grad u blokadi zbog ubistva Ćuluma!

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

15.05.2020

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno su blokirani skoro svi izlazi iz Banjaluke nakon što je u sačekuši ubijen Slaviša Ćulum dok je sedeo u svom automobilu.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Ćulum je od ranije poznat policijskim i pravosudnim organima.

Veliki broj policajaca je na terenu, a barikada je navodno i u Čelincu, prenose mediji. Na svim izlazima iz Banjaluke stvaraju se kolone automobila.

Policiji je bio poznat po vatrenim obračunima, tučama i razbojništvima. U vatrenom obračunu 2010. godine ubijen je njegov mlađi brat Nedeljko.

Prema prvim informacijama, ubistvo se dogodilo pred očima njegove majke koja je i slučaj prijavila policiji, piše portal Kliks.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske diglo je dva helikoptera uz pomoć kojih tragaju za ubicama.

Načelnica Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović potvrdila je u međuvremenu za Srnu da je Banjalučanin Slaviša Ćulum ubijen u svom automobilu, u blizini porodične kuće u Dragočaju kod Banjaluke, 

Miljanovićeva je rekla da je u toku uviđaj i da je ovo banjalučko naselje blokirano.

- Na mestu izvršenja krivičnog dela ubistvo nalaze se pripadnici Policijske uprave Banjaluka i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske - istakla je Miljanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading