UŽAS! Pijani mladić autom naleteo na pešaka: Teško povređena devojka (23) u centru Gradiške!

Autor: novosti.rs, Republika

Svet

06.06.2020

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Babić (23) iz Gradiške teško je povređena kada je sinoć u centru grada na nju naleteo automobil "pasat" za čijim volanom je bio Aleksandar Gajić (22), koji je vozio pod dejstvom alkohola.

RepublikaFoto: youtube.com/ Klix.ba
Foto: Ilustracija

Babićeva je nakon nesreće prevezena u Univerzitetski klinički centar RS na dalje lečenje, dok je Gajić uhapšen i sproveden na kriminalističku obradu. Alkohotestom mu je izmerena koncentracija od 1,92 g/kg u dahu.

U UKC RS navode da je devojka hospitalizovana u Klinici za anesteriju i intezivno lečenje.

- Zabodila je povredu lica. Zbrinuta je, svesna i za sada stabilnog zdravstvenog stanja - rekla je dežurni lekar Bojan Tomanić.

U PU Gradiška navode da se nesreća dogodila oko 23.20 časova u Vidovdanskoj ulici u centru grada.

- Došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali A. G. sa automobilom folksvagen "pasat" i pešak T. B. koja je zadobila telesne povrede i prevezena je u UKC RS - navode u PU Gradiška.

Očevici pričaju da je udar bio silovit te da je Gajić vozio dosta brzo. Od siline udara devojka je odbačena dvadesetak metara dalje. Imala je vidljive povrede glave i na licu mesta joj je ukazana lekarska pomoć i zbog težine povreda prevezena je UKC RS. Na licu mesta izvršen je uviđaj, a "pasat" je upućen na veštačenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading