PLENKOVIĆ: Ne znam gde je Todorić

Autor: Tanjug

Svet

22.10.2017

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Hrvatske i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković izjavio je danas da nema informacije gde se nalazi bivši predsednik Uprave "Agrokora" Ivica Todorić, za kojim je raspisana poternica i da ne želi da komentariše pravosudni proces.

RepublikaFoto: Tanjug
Nije obavešten: Andrej Plenković

On je ponovo odbacio Todorićeve optužbe na račun hrvatske vlade, prenosi Hina.

- Ponovo odbacujem tu tezu i ne komentarišem proces - rekao je Plenković novinarima koji su od njega tražili komentar Todorićevih tvrdnji da se u slučaju "Agrokor" radi o političkom progonu i projektu rušenja koncerna.


Navodi se da je Plenković rekao da nema nikakvih saznanja gde se nalazi Ivica Todorić i da li je u Švajcarskoj, kako su objavili hrvatski mediji.

Hina prenosi i da je ministarka spoljnih i evropskih poslova Marija Pejčinović Burić takođe novinarima rekla da nema informacije o tome gde je Todorić.

Zamenik predsednika HDZ i član Istražne komisije za slučaj "Agrokora" Milijan Brkić izjavio je ranije danas bi Todorić, ako poštuje institucije pravne države, trebalo prvo da se vrati u Hrvatsku, a da onda pred institucijama objasni svoje tvrdnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading