HOROR KOD KOMŠIJA: Posvađao se sa majkom, pa je POLIO BENZINOM I ZAPALIO

Autor: blic.rs, Republika

Svet

23.11.2017

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetosmogodišnjak, nakon žestoke svađe sa rođenom majkom, polio je bezzinom, uzeo upaljač i zapalio je, pišu hrvatski mediji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Upaljačem presudio rođenoj majci

Napad, koji policija tretira kao pokušaj ubistva, dogodio se juče, piše zadarski.hr.

Portal piše da je navodno sin ulivao benzin u svoj skuter kad je naišla majka i nešto mu prigovorila. On se okrenuo prema njoj i polio je benzinom po glavi i odeći i potom zapalio upaljačem.  Ženu u plamenu videle su komšije koje su odmah pozvale policiju. Kad je policija stigla, sin nije bio na mestu događaja, ali je kasnije uhapšen.

- Juče oko 12 sati, u ulazu zgrade na Obali kneza Branimira u Zadru, 28-godišnjak je, nakon verbalne prepirke, 50-godišnjakinju polio zapaljivom tečnošću, a potom i zapalio. 50-godišnjakinja je lakše povređena, a 28-godišnjak je uhapšen. U toku je kriminalističko istraživanje - stoji u policijskom saopštenju.

"Slobodna Dalmacija" piše da ceo incidet dogodio u nekoliko sekundi, kao i da je "pravo čudo da žena nije dobila teže povrede".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading