(VIDEO) BRUKA I SRAMOTA: Policajka ukrala jaknu u tržnom centru?!

Autor: avaz.ba

Svet

05.12.2017

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenica Policijske stanice Zapad navodno se dovodi u vezu s krađom jakne u tržnom centru "Arizona" na području Distrikta Brčko.

RepublikaFoto: youtube.com/e Movie
Uhvaćena na delu

Video snimak nadzornih kamera vrlo brzo proširio se društvenim mrežama, a iako još nema zvaničnih potvrda, osnovano se sumnja da je krađu, koja se desila 2. decembra, upravo počinila policajka A. H.   

- Ona je u subotu uveče radila treću smenu. Istina, ona je službenica PS Zapad, ali koliko znam, još nije stiglo ništa zvanično na osnovu čega se može pokrenuti istraga - navodi izvor iz MUP-a , koji je molio za anonimnost.

Navodno, u MUP-u čekaju zvanični izveštaj policije Distrikta Brčko, a u ponedeljak će i Unutrašnja kontrola MUP-a ispitati osnovanost video zapisa i napisa po društvenim mrežama.

- Ako je to zaista učinila, ona je nanela nemerljivu štetu časnim policajcima. Naša plata je najniža u Federaciji BiH, ali redovno i bez pogovora izvršavamo svoje zadatke. Međutim, nakon ovoga javnost će nas poistovećivati s njom i njoj sličnima, tako da će i časni policajci završiti na stubu srama. Ovakve stvari se moraju sasecati u korenu, jer mi smo ti koji štitimo ljude i imovinu - kaže sagovornik MUP-a. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading