MONSTRUM IDE NA ROBIJU: Zlostavljao decu bez roditelja!

Autor: 24sata.hr

Svet

23.12.2017

05:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarca (34) iz Kaštela osudili su na četiri i po godine zatvora jer je zlostavljao grupu maloletnika, mahom štićenika domova za nezbrinutu decu, koji su odrastali uz njegovo "starateljstvo".

Pedofil iz Hrvatske ide na četiri i po godine u zatvor/Foto: Ilustracija

Nema Božića na slobodi za 34-godišnjeg monstruma koji je proteklih godina zlostavljao celu grupu dece, a s devojčicom mlađom od 15 godina imao je seksualne odnose. 

On je pred Županijskim sudom u Splitu osuđen na zatvorsku kaznu od četiri i po godine zbog trgovine ljudima (to je najteže kazneno delo za koje je osuđen). U pritvoru je skoro godinu dana.

Kako je već nekoliko puta osuđivan, na uslovne zatvorske kazne, pa su pred predofilom još tri kaznena postupka (ukupno ima 47 prijava zbog krađa, preprodaje i posedovanja droge) - verovatno neće tako brzo izaći iz zatvora.

Devojčica s kojom je imao odnose imala je samo 12 godina kada ju je upoznao.

U početku je, 2013. godine, tražio da mu pričuva dete, a nakon nekog vremena je počeo da joj daje novac, poklone i marihuanu. Stvorio je tako neograničeno poverenje i emocionalni odnos koji je na kraju završio seksualnim odnosom s devojčicom.

Paralelno je započeo druženje sa štićenicima domova za decu starosti između 13 i 16 godina, organizovao je za njih zajedničke izlaske i davao im drogu kako bi ih držao "zavisnim" o sebi. Kada bi naišao na otpor, nije se libio da preti ili čak da primeni fizičko nasilje kako bi održao grupu, koju je koristio za brojne krađe.

Deci je napravio torbu, iznutra obloženu aluminijskom folijom, te ih je slao u krađu po radnjama – robu su prodavali ili menjali za drogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading