DAN ŽALOSTI ZBOG STRADALIH MLADIĆA KOD ROŽAJA: Suočili smo se sa ogromnim gubitkom!

Autor:

Svet

18.02.2023

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila sinoć oko 22.30 časova.

DAN ŽALOSTI ZBOG STRADALIH MLADIĆA KOD ROŽAJA: Suočili smo se sa ogromnim gubitkom!

Foto: Društvene mreže

Teška saobraćajna nesreća dogodila se nadomak Rožaja, u mestu Zeleni, na magistralnom putu Rožaje-Bać sinoć oko 22.30 časova.

Prilikom sletanja vozila u korito reke Ibar, na mestu su poginuli su maloletnici A.M, S.M. i I.D. Teško je povređen F.D. (17), svi iz mjesta Balotići.

Zbog velike tragedije, 18. i 19. februar, proglašeni su danima žalosti u Rožajama.

- Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Dijelimo neizmernu bol i duboko sasjećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom -  istakao je predsednik Opštine Rožaje Rahman Husović.

Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Rožaje, zgradama javnih ustanova i privrednih društava čiji je osnivač Opština Rožaje i objektima mesnih zajednica.

Republika

Foto: Društvene mreže

Automobil sleteo kod Rožaja

Medije, organizatore javnih programa i drugih sadržaja pozvali su da segmente prilagode Danu žalosti.

Za vreme Dana žalosti zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog sadržaja na javnim mestima, obaveštavaju iz lokalne samouprave.

Građani se opraštaju od nastradalih mladića

Mnogo prijatelja se na društvenmim mrežama oprostilo od tinejdžera koji su tragično izgubili život.

Oglasila se i žena koju je probudila sirena, a koja je, kako kaže, odmah osetila da je reč o velikoj tragediji.

- Rožaje nije Njujork i nismo navikli da slušamo sirenu svaki minut, ali mene je ova sirena večeras probudila, ne znam da li je vama kao i meni, obećavala neku tragediju, i ako sam u dubini duše molila Boga šta god da je da bude sve u redu. Nažalost, nisam uspela da zaspim, čekajući na portalima da li će nešto objaviti. I na svu moju žalost i svih građana, ugašena su tri jako mlada života na dionici na kojoj su se bezbroj puta dešavale slične nesreće, pa se pitam, koliko života treba da se ugasi, koliko života treba da se žrtvuje i koliko majki treba da zaplače da bi neko od nadležnih uzeo posao u svoje ruke, i uradio nešto po tom pitanju oko te deonice? Ili će kao i svako čudo i tragedija trajati tri dana i nikom ništa, i čekati ko će sledeći izgubiti život?!

Bože smiluj im se, i njihovim porodicama podari sabor Veliki gubitak za Rozaje -piše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading