PAKLENI AMERIČKI PLAN ZA CRNU GORU: Proterati sve Srbe!

Autor:

Svet

14.02.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanci su planirali da uz pomoć vlasti u Podgorici proteraju maltene sve Srbe iz Crne Gore. Ovaj pakleni plan, iza kog je stajao Bagzim Aliju, tadašnji zamenik američkog ambasadora u Crnoj Gori, otkrio je član Predsedništva opozicionog Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević.

RepublikaFoto: twitter.com/bixaliu
Bagzim Aliju

Kako tvrdi, cilj Vašingtona je bio da Crna Gora po svaku cenu i bez obzira na posledice uđe u NATO, a glavna prepreka za to bili su Srbi koji žive u toj državi i nisu se slagali sa namerom Mila Đukanovića da je uvuče u Alijansu.

BEZ RUKAVICA

I dok je ambasadorka SAD u Podgorici Margaret En Ujehara morala koliko-toliko da deluje u rukavicama i poštuje diplomatska pravila, Aliju, čiji su roditelji sa Kosova emigrirali u Ameriku, insistirao je direktno i brutalno da se Srbi koji su protiv NATO šikaniraju, otpuštaju, da im se preti - prostije rečeno da im se ogadi život u Crnoj Gori toliko da je sami napuste.

Kako je Medojević napisao, Aliju je sredinom prošle godine premešten iz Podgorice u Krakov.

8 meseci proteklo od ulaska Crne Gore u NATO

- Bagzim Aliju, albanski ekstremista, dostavio je svoj interni izveštaj medijima pod kontrolom ANB (Agencija za nacionalnu bezbednost). Aliju je predlagao da se Srbi iz Crne Gore koji su protiv NATO autobusima proteraju u Srbiju. Zbog pogrešnih procena je smenjen i poslat u Krakov - napisao je Medojević.

OTPOR PRITISCIMA

Funkcioner DF Andrija Mandić ističe da je Aliju, kao zamenik ambasadorke Ujehare, bio zadužen za prljave poslove, gušenje protesta opozicije i kažnjavanje svih koji se protive ulasku Crne Gore u NATO.

Milo Đukanović

- Upravo je Ujehara ta koja je podržavala i direktno učestvovala u rušenju i gušenju protesta DF, a odigrala je i ključnu ulogu pritiskom na ostatak opozicije da uđe u pregovore sa diktatorom Đukanovićem, kom je to bila slamka spasa - objašnjava Mandić.

On za Srpski telegraf dodaje da srpski narod nikada neće podleći pritiscima ma koliko oni bili jaki:

- Osim ovoga što je radio Aliju, bilo je tu mnogo pokušaja da se Srbi u Crnoj Gori ponize i nateraju da odu, ali ja vam mogu reći samo jednu stvar: ostaćemo da po svaku cenu branimo zemlju naših predaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading