KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA CG MLADEN BOJANIĆ: Vučićeva dela govore da radi na stabilnosti Srbije

Autor: Tanjug

Svet

29.03.2018

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kandidat većine opozicije u Crnoj Gori Mladen Bojanić izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić svojim delima pokazuje da radi na stabilnosti zemlje, te da je legitimno izabran predsednik, što treba poštovati.

RepublikaFoto: youtube.com/otpornik
Mladen Bojanić

- Vreme će pokazati da radi dobro za Srbiju. U njegovu iskrenost ne mogu da sumnjam - naveo je Bojanić.

On je za Televiziju "Vijesti" istakao da je u slučaju hapšenja direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića, vlast samoproglašenog Kosova upotrebila neprimerenu silu.

- Postojao je dijalog između vlasti Srbije i Kosova, ali sada se sve vratilo korak unazad - naglasio je Bojanić.

On smatra da je ishitrena odluka Vlade Crne Gore da prizna nezavisnost samoproglašenog Kosova, te da je crnogorska Vlada napravila ishitren potez kada je proterala ruske diplomate.

- Crna Gora je ničim izazvana napravila neodgovoran gest. To su ozbiljne stvari, u koje Crna Gora nema potrebe da se upliće - rekao je Bojanić.

Nedavno je odlučeno da Bojanić, kao nestranačka ličnost, predstavlja udruženu crnogorsku opoziciju na izborima za predsednika Crne Gore.

Bojanića je kao nezavisnog kandidata predložila građanska opozicija Demokrate Alekse Bečića i Građanski pokret "URA" Dritana Abazovića. Njega su podržali i Demokratski front i Socijalistička narodna partija Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading