OVO SU DECA BRANA MIĆUNOVIĆA! Andrea i Đorđe sve ostavljaju bez daha, a tek da vidite njihove partnere! (FOTO)

Autor:

Svet

20.04.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen je umro u 71. godini

OVO SU DECA BRANA MIĆUNOVIĆA! Andrea i Đorđe sve ostavljaju bez daha, a tek da vidite njihove partnere! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Facebook/Instagram

Juče je u jednoj privatnoj klinici u Budvi preminuo crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović nakon moždanog udara.

Brano Mićunović je otac ćerke i sina, koji su u srećnim brakovima. Đorđe Mićunović je oženjen, a Andrea je udata za uglednog gospodina.

Zorana Mićunović, ranije poznata kao Mandić, udala se za Đorđa Mićunovića, sina kontroverznog crnogorskog biznismena Brana Mićunovića. Godine 2017. su svoju vezu krunisali brakom u najluksuznijem hotelu na primorju, a iz te veze imaju dvoje dece.

 

 

Ona svakodnevno na svom Instagram profilu pokazuje kako živi, oko nje je čist luksuz i bogatstvo, a najviše voli da putuje.

I Đorđe i Zorana izgledom ostavljaju bez daha.

 

 

S druge strane Andrea se udala za Miloša Kustudića, a na spektakularnoj svadbi su pored državnog vrha Crne Gore prisustvovale i neke od najvećih estradnih zvezda sa Balkana.

 
Podsetimo, crnogorski biznismen koga su mnogi smatrali crnogorskim i balkanskim donom odsnosno prvim čovekom balkanskog i crnogorskog podzemlja, Brano Mićunović je preminuo je u 71 godini. Branislav Brano Mićunović je rođen 1953. godine u Nikšiću, i bio je oženjen Svetlanom sa kojom ima sina Đorđa i ćerku Andreu.
 
Nezvanično,  Branislav Brana Mićunović preminuo je od posledica moždanog udara, koji je imao u četvrtak.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

 

Komentari (0)

Loading