REŠENO UBISTVO UKRAJINCA U KOMŠILUKU: Ništa se nije dogodilo slučajno, evo ko stoji iza zločina

Autor:

Svet

25.04.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sukoba je došlo u stanu u centru grada

REŠENO UBISTVO UKRAJINCA U KOMŠILUKU: Ništa se nije dogodilo slučajno, evo ko stoji iza zločina

Foto: Profimedia

Hrvatska policija

Za ubistvo ukrajinskog državljanina u utorak u centru Slavonskog broda osumnjičen je takođe Ukrajinac (22), koji je priveden i predat pritvorskom nadzorniku, saopštila je danas Policijska uprava brodsko-posavske.  

Osumnjičeni Ukrajinac je, navodi se, priveden nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja na okolnost počinjenog krivičnog dela "Ubistvo".  

Kako prenosi hrvatski portal 24sata, potvrđena je sumnja da je ubistvo sunarodnika u Slavonskom Brodu počinio 22-godišnjak, dok se tri privođenje osobe u ovom postupku ne dovode u vezu s počinjenjem ovog krivičnog dela i pušteni su na slobodu.  

Osumnjičeni je, navodi se u policijskom saopštenju, priveden sinoć i kako se nezvanično saznaje, imao je nameru da ubije Ukrajinca.

Do sukoba je došlo u stanu u centru grada u kojem su bili smešteni radnici (rođeni 1990-ih).

Policija je ranije saopštila da je telo muškarca pronađeno u kući oko 15.17 časova i da je u toku uviđaj, a potom i kriminalističko istraživanje koje bi trebalo da rasvetli sve okolnosti.

Podsetimo, nakon što je pronađeno beživotno telo, iz policijske uprave brodsko-posavske potvrđeno je da je pronađeno telo i da je uviđaj u toku.

- Što se tiče događaja u Starčevićevoj ulici, na terenu su Hitna pomoć i policija. Mi za sada nemamo potvrdu da se radi o ubistvu, pronađena je mrtva osoba, reč je o stranom državljaninu, a da li je u pitanju ubistvo pokazaće istraga - rečeno je iz policijske uprave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading