"BIO SAM UŽASNUT USLUGOM" Dve sestre PREVAROM zaradile više od 30.000 EVRA za kratko vreme! Klijenti razočarani, a mnoge devojke IZIGRANE!

Autor:

Svet

25.04.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv ozloglašenih sestara podignute su optužnice

"BIO SAM UŽASNUT USLUGOM" Dve sestre PREVAROM zaradile više od 30.000 EVRA za kratko vreme! Klijenti razočarani, a mnoge devojke IZIGRANE!

Foto: Shutterstock

Prostitucija

Opštinsko državno tužilaštvo u Zagrebu je nedavno podiglo optužnicu protiv dve sestre Zagrepčanke, (33 i 28), zbog organizovanja lanca prostitucije.

Prema optužnici, prvookrivljena je radila u periodu od januara 2017. do septembra 2022. godine, dok je drugookrivljena bila aktivna od januara 2018. do septembra 2022. godine.

Plavi oglas kao sredstvo kontaktiranja

Prema iznesenim detaljima optužnice, sestre su putem Plavog oglasa stupile u kontakt s devojkama s kojima su dogovarale pronalaženje klijenata.

Oglase za pružanje seksualnih usluga oštećenih devojaka su objavljivale, nakon čega su se lično javljale zainteresovanim muškarcima, nudeći im seksualne usluge po unapred dogovorenoj ceni, piše Index.hr.

Zarada od najmanje 30.173,89 evra

Tokom perioda aktivnosti, sestre su uspele da zarade najmanje 30.173,89 evra, naplaćujući 160 evra po satu za pružanje usluga. Takođe, optužnica navodi da su zainteresovanim muškarcima nudile usluge po ceni od 53 evra za pola sata, kao i 106.17 evra za sat vremena.

Različite tarife za pružanje usluga

Interesantno je da su tarife za usluge varirale, pa su se kretale od 53.09 evra za pola sata do 159.27 evra za sat vremena.

Klijenti nezadovoljni, ispričali svoja iskustva

Neki od klijenata su izneli svoje nezadovoljstvo, opisujući svoja iskustva policiji. Jedan od njih je bio razočaran kada je u stanu zatekao ženu stariju od očekivane, dok je drugi bio šokiran kada mu je žena koja mu je pružala usluge rekla da ima menstruaciju.

Obrazloženje optuženih sestara

Sestre su na sudu iznele svoje razloge za bavljenje ovakvom delatnošću. Prvookrivljena je izjavila da je sve činila radi dobrobiti firme, dok je drugookrivljena istakla da je započela sa ovim poslom zbog potrebe za novcem i da nije ona osmislila ceo posao, već njena sestra, piše Index.hr.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading