"ČESTITAO SAM MU, ALI I REKAO DA NEĆU DOĆI"! Crnogorac dobio poziv za svadbu od druga i ostao zatečen! DEBELO USLOVLJEN! (FOTO)

Autor:

Svet

28.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Crnogorac pitao prijatelja kako da dođe bez žene, kada su u braku i kada je normalno da dođu u paru, dobio je bizarni odgovor.

"ČESTITAO SAM MU, ALI I REKAO DA NEĆU DOĆI"! Crnogorac dobio poziv za svadbu od druga i ostao zatečen! DEBELO USLOVLJEN! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Jedan Crnogorac našao se u neobičnoj situaciji nakon što je dobio poziv za svadbu od svog prijatelja. Umesto uobičajenog poziva, dočekala ga je neočekivana poruka - da dođe na svadbu bez svoje supruge. 

Kako je objasnio, dobio je poziv za svadbu uz uslov da ne dovede svoju ženu, zbog, kako mu je rečeno, ograničenog broja stolica. Ova situacija izazvala je ogorčenje kod Crnogorca, koji je odlučio da neće prisustvovati svadbi pod takvim uslovima.

 

 

- Evo imam i ja jedno pitanje. Danas sam dobio poziv preko telefona da idem na jednu svadbu i ladno mi čovek kaže da dođem sam bez žene -  piše on.

Kada ga je pitao kako da dođe bez žene, kada su u braku i kada je normalno da dođu u paru, dobio je još bizarniji odgovor.

- Kaže on meni: "Ograničen je broj stolica, a ne bih nekog da izostavim".

- Ja mu čestitah i poželeh sreću ali da tako neću doći, da bi on rekao "e, nikad ne došao". Pa me zanima je l' ovo neka nova fora da se zove samo jedno ili ja nisam u toku? - napisao je Crnogorac.


Nakon što je podelio svoje iskustvo na društvenim mrežama, Crnogorac je dobio različite komentare. Dok su neki podržali njegovu odluku i izrazili nelagodu zbog bizarnog zahteva mladoženje, drugi su smatrali da je njegova reakcija preterana.

Ova neobična situacija otvara pitanje očekivanja i zahteva koje mladenci postavljaju svojim gostima.

"Možda ne voli tvoju ženu ili nisi toliko blizak s njim da bi on morao i nju da zove.. A možda je stvarno uzi broj zvanica...Svakako i tvoja reakcija je glupa, a njegova još gluplja", "Dobro ti nije rekao i piće i hranu da poneseš", "Dobro nije samo kovertu tražio da mu pošalješ brzom poštom", "Zamišljam scenu sedi ovaj sam na svadbi, pita ga neko kad će on da se ženi, a on kaže: 'A oženjen sam ja no mi ovaj drug nije dao ženu da povedem'. Haha" - glasili su samo neki od komentara ispod ove objave.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading