TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA KRUŽNOM TOKU: Sudarili se autobus i Mercedes, ima poginulih

Autor:

Svet

18.05.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se desila jutros u 5 sati i 10 minuta.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA KRUŽNOM TOKU: Sudarili se autobus i Mercedes, ima poginulih

Foto: printscreen/instagram

Jedna osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros u Nemili, kod Zenice na kružnom toku.

Nesreća se desila jutros u 5 sati i 10 minuta, a u njoj su učestvovali autobus iz Mađarske i teretno motorno vozilo marke Mercedes.

- Teretnim motornim vozilom je upravljao K.M. (1987.) iz Kaknja, koji je tom prilikom smrtno stradao. Saobraćaj se odvija naizmenično jednom trakom. Uviđaj je u toku i vrši se pod nadzorom dežurnog Kantonalnog tužioca. Na licu mesta su intervenisali i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice i Hitna pomoć - kazao je za portal "Avaz" portparol MUP-a ZDK, Samir Valentić.

Podsetimo, pre pet dana u jutarnjim satima kod Zenice došlo je do dramatične policijske potere za vozilom Audi A3 stranih registarskih oznaka. Policijska patrola je pokušala zaustaviti vozilo u mestu Ograjina, ali vozač je odbio da se zaustavi i nastavio je ka Zenici, pretičući kolonu vozila. Tokom vožnje, Audijem je ugrožavao druge učesnike u saobraćaju, što je dovelo do organizacije velike policijske potere.

Policija je blokirala magistralni deo puta koristeći svoja službena vozila i teretno vozilo kako bi zaustavila Audi.

Uprkos tome, vozač Audija udario je u bankinu i sleteo u kanal. Jedna osoba je uspela da pobegne iz vozila, dok je druga ostala zaglavljena u automobilu. Na lice mesta su izašli vatrogasci i vozilo Hitne pomoći kako bi pružili pomoć izvukli osobu iz vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading