(FOTO) OVAKO MILO UŽIVA DAN PRED IZBORE

Autor: Republika

Svet

14.04.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat na predstojećim predsedničkim izborima u Crnoj Gori, Milo Đukanović, izgleda da ne brine o rezultatima sutrašnjih izbora. Ekipa Srpskog telegrafa uslikala ga je u jednom podgoričkom restoranu kako uživa u popodnevnom ručku ispijajući vino.

RepublikaFoto: Republika

Iako mnogi govore da je Milo predugo na vlasti, prema najavama tamošnjih medija, upravo je on, favorit ovogodišnjih izbora.

- Kažu da sam predugo u vlasti u Crnoj Gori. Tačno je, nemam nikakav problem da se sa tim suočim. Ali, da podsetim - ja sam na vlast došao i tako dugo opstajao zahvaljujući volji birača iskazanoj na slobodnim izborima i ne mislim da je to demokratski greh. Ali i da podsetim da su i oni 25 godina na političkoj sceni i da su verovatno opozicija sa najdužim političkim stažom u Evropi - rekao je Đukanović na početku predsedničke kampanje koju je počeo iz rodnog Nikšića.

Da li ima dovoljno razloga za slavlje i da li će ponovo obavljati predsedničku funkciju, ostaje da vidimo sutra uveče. 

RepublikaFoto: Republika

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading