(FOTO) SIN CG FUNKCIONERA: DA LI JE ARSENIJE STANOVIĆ (22) UBIO MILIONERKU IZ UKRAJINE?!

Autor: Republika

Svet

14.05.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kotorska policija raspisala je poternicu za Arsenijem Stanovićem (22) zbog sumnje da je u naselju Dobrota brutalno ubio milionerku Anastasiju Lašmanovu. Arsenije je sa Anastasijom bio u emotivnoj vezi, a sumnja se da je u pitanju zločin iz strasti. Stanović je sin policijskog oficira Zorana, koji trenutno radi na aerodromu u Tivtu.

 

 

Kako navodi crnogorska policija, Arsenije je došao u stan Lašmanove, gde je došlo do prepirke koja je okončana ubistvom. Ispreturane stvari u stanu i tragovi krvi ukazuju na to da se žrtva borila sa napadačem koji je nakon počinjenog krvoprolića pobegao.

Mnogi su saslušani povodom ovog zločina, a među njima i otac Zoran Stanović, koji trenutno radi na aerodromu u Tivtu, a inače je policijski ofircir. 

 

 

Kako navode tamošnji mediji, otac osumnjičenog za ubistvo je nekoliko puta bio optuživan za zloupotrebu službenog položaja, ali se uvek, kako se navodi, "izvlačio".

 

 

 

Lašmanova u Crnu Goru je došla pre nekoliko godina i radila kao konobarica. U kratkom roku ona je postala moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procenama, vredi 105 miliona evra. Bila je direktorka kompanije "Sea trejd", koja je pre tri godine kupila tivatski hotel "Mimoza" i na tom mestu je izgrađen hotelski kompleks "Perla". Vlasnik kompanija za koje radi je ruski biznismen Valerij Zadorin.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading