FOLKERI OSVJAJU LEPU NJIHOVU: Posle radija, Zagreb dobija i NARODNJAČU TELEVIZIJU

Autor: slobodnadalmacija.hr, Republika

Svet

06.06.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon folkerskog Extra FM radija u Zagrebu uskoro s emitiranjem kreće i komercijalna televizija ExTRA TV.

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara
Slušaće ih i Hrvati: Dara Bubamara i Jelena Karleuša

Naime, kako piše slobodnadalmacija.hr, Veće za elektronske medije je, jednoglasnom odlukom na deset godina, trgovačkom društvu EXTRA FM d.o.o. dalo dozvolu za satelitski, internet i kablovski oblik prenosa audio-vizuelnog programa pomenutog kanala.

Tako će ljubitelji narodnjaka u Hrvatskoj, nakon onih koji na zagrebačkom području slušaju program radio postaje EXTRA FM, s iste adrese Većeslava Holjevca 29, dobiti priliku da uživaju spotovima omiljenih folk izvođača na specijalizovanom TV kanalu po uzoru na DM SAT, koji je u vlasništvu Dragane Mirković.

Kada će na prvoj narodnjačkoj televiziju u Hrvatskoj početi s emitovanje 24-satnog TV programa, imena eventualnih voditelja i sadržaje potencijalnih emisija, još ne žele otkriti, kako vlasnik ExTRA TV kanala Davor Gavranić tako ni Antonio Luka Radanović, odgovorna osoba u kompaniji EXTRA FM d. o.o., koja stoji iza novog TV kanala.

- Nemamo definisan datum početka emitovanja, jer smo u pripremi celog projekta. Ne znamo još sve detalje, ali ćemo, u svakom slučaju, na vreme izaći sa PR člankom u kojemu će biti sve pojedinosti -  rekao je Antonio Luka Radanović, ističući kako im je u interesu  da "krenu što pre"

- Ima dosta faktora koji odlučuju, a ne zavise samo od nas- dodao je Radanović.

U programu ExTRA TV-a "vrteće se" spotovi estradnih umetnika poput Željka Joksimovića, Severine, Jelene Rozge, Sergeja Ćetkovića, Nede Ukraden, Maje Šuput, Lidije Bačić, Saše Matića, Halida Bešlića, Ace Lukasa, Jelene Karleuše, Seke Aleksić i ostalih izvođača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading