(VIDEO) NE MOGU BEZ USTAŠTVA DA PROSLAVE SREBRO: Zagrebom se ori "Za dom spremni"

Autor: Alo, Republika

Svet

15.07.2018

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravo završen Mondijal je iznedrio nove pobednike, a to je reprezentacija Francuske, koja je tačno 20 godina kasnije, ponovo uzela titulu porazivši hrvatsku reprezentaciju.

RepublikaFoto: twitter.com/una hajdari
Haos na ulicama Zagreba

Međutim, hrvatsko srebro je ostalo u senci zbog načina na koji su njihovi građani slavili duž Lijepe njihove, uz nacionalističke pesme i ratne pokliče, pa se Hrvatska orila stihovima koji slave klanje Srba i ratovanje!

Čak se i novinarka N1, Una Hajdari, na tviteru zgrozila od neprimerene i neuljudsne reakcije ustaša na nešto što bi trebalo da bude sportska pobeda, a ne poziv na agresiju i nasilje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

15.07.2018 21:51

Fudbal je odavno oruzje politicara, fabrika pranja novca kriminalaca i izduvni ventil za polupismene ultranacionaliste svud u svetu ali posebno u lipoj njihovoj. Samo sto nisu i fasade kuca i poslovnih zgrada ofarbali u kockasto. Sta da im covek radi, od svih predstavnika drzava na Mundijalu, samo je Kolindica dosla u dresu. Eto Francuzi prvaci ali njihov predsednik dosao ko covek normalno obuce, Pokazivanje hrvatskog primitivizma.